Runway

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Manželstvo a "tá tretia"

Napísala som síce manželstvo ale možno to nemusí byť hneď manželstvo, možno stačí len vážny vzťah. Už dlhšiu dobu sa zamýšľam nad tou treťou. Nie, nemyslím milenku. Myslím tú, ktorá by v tom manželstve alebo vzťahu chcela byť namiesto svojej povedzme konkurentky. Pozerám sa na manželské páry a hovorím si, že čo ak bola tá tretia niekedy dávno celkom reálna osoba a možno by mu s ňou bolo lepšie? Čo musela urobiť táto aby si ho získala? Neviem nájsť odpovede. Jasné, jasné zaľúbenie , láska , chémia bla bla ved ja viem. Ale ako sa musí cítiť tá tretia? Ako sa to preboha zariaďuje a kto to riadi aby sa práve tí dvaja boli spolu? Neviem ako sa tie ženy vyrovnávajú s tým, možno časom zabudnú, možno si nájdu inú lásku, možno bolesť opadne , možné je však aj to že nezabudnú nikdy ... A taktiež neprestanú nenávidieť tú ktorá ho má. Navyše ak berieme do úvahy že je omnoho horšia ako tá tretia a nevieme čo na nej preboha vidí však áno? Je to smutné vraví sa že je to tak zariadené že je to osud, ale čím som staršia tým neverím na nejaký osud. Pretože existujú rozvody a to všetko a možno by s tou tretou nebol. Lenže to je len polemika, ja viem. No i tak by som chcela súcitiť s ,,tými tretími" pretože to musí byť hrozný pocit pozerať sa na tie hrdličky pričom v jej hlave výri len dokonalá vražda slečny/pani dokonalej a spoločné deti s povedzme ,,vyvoleným" rok po jej pohrebe. Dobre to bolo asi trochu dosť morbídne ale aj tak. Niečo na tom možno bude.

Mind | stály odkaz

Komentáre

  1. a preco
    mysliet takto pokrutene...ta prva sa cim previnila aby ta tretia na nu takto vrazedne..priviazala ho za nohu, dala mu puta ci ukrizovala k sebe ?!..a to uz vobec nevravim o tom ze rozmyslat takto je prinajmensom hodne povazlive nielen voci prvej ale hlavne voci sebe..mozes vlastnit hocico.. ale cloveka pokial on sam nechce -nikdy!..radsej zi a uzivaj si zivota ..slobodna bez otroka..a hlavne nebud otrokom samej seba ..
    publikované: 03.08.2011 08:53:59 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Nie takto to bolo myslené
    Nepochopili sme sa, tak som ti nemyslela, jasné že sa ničím neprevinila ale žiarlivosť je žiarlivosť proste asi si to ešte nezažil/a... a o tom vlastenectve to by som nechcela ani ja myslela som tým že ked neskúsi to s tou tretou tak nemože vedieť možno by bolo lepšie len to nebolo skúsené.. Neprajem to nikomu taký škaredý pocit ked niekto do koho je človek zalúbený si hrkúta s niekým úplne iným ...
    publikované: 03.08.2011 20:46:59 | autor: Runway (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014